U bent hier

Vakantie

Wandelvakantie Zuid-Eifel (D) van 07 t/m 09-06-2024

Onze wandelvakanties zijn uitermate geschikt als u graag wilt genieten van mooie natuur, prima hotels, goede maaltijden en gezelligheid voor, tijdens en na de door ons professioneel begeleide wandelingen. En dit alles voor een aanvaardbare prijs.

4-daagse wandel vakantie Frankrijk 23 / 26 juni

Deze wandelvakantie laat u genieten van de prachtige Opaalkust tussen Calais en Boulonge-sur-mer, prima hotel, goede maaltijden en gezelligheid voor, tijdens en na de door ons professioneel begeleide wandelvakantie.

Jacques trainer / coach

Jacques trainer / coach is afwezig van vrijdagmiddag 8 oktober t/m zondag 10 oktober.

Trainingen gaan gewoon door onder begeleiding van een van de deelnemers. 

Een weekje pauze

Van maandag 26 december 2022 t/m zondag 01 januari 2023 zijn de trainers van Walking Limburg er even tussen uit voor een korte pauze.

Activiteiten in de periode van 16 maart tot 01 juni 2020 i.v.m. het Coronavirus

Beste wandelsporter,

 

Vanaf 16 maart t/m 01 juni 2020 hebben wij alle groepsactiviteiten van ons wandelsportcentrum stop gezet i.v.m. het Coronavirus. Hiermee volgen wij het landelijk advies op van het RIVM en NOC/NSF. 

Wandelsportcentrum op werkvakantie

Beste deelnemers aan onze wandelsport activiteiten,

van 14 t/m 21 oktober 2019 zijn de trainers met werkvakantie. In deze periode gaan zij een wandelvakantie voorbereiden voor de maand mei in 2020 aan de Franse Opaalkust tussen Calais en Boulonge-sur-Mer.

8-daagse wandelvakantie Ierland 01 t/m 08 september 2019

Deze wandelvakantie laat u genieten van de prachtige regio langs de Wild Atlantic Way tussen Galway en Donegal met mooie vergezichten, prima hotels, goede maaltijden en gezelligheid voor, tijdens en na de door ons professioneel begeleide wandelingen.

Bedrijfsvakantie

Bedrijfsvakantie van 15 t/m 22 oktober 2018

GR5 Langeafstandswandeling Kanne (B) naar Nice (F)

DE GR 5 (Grande Randonnée) ... DE DROOM VAN VEEL WANDELAARS.

Mythisch parcours, van de Noordzee tot de Middellandse Zee (2500 km), van de Lage Landen naar de Azurenkust (Côte d'Azur), door de Ardennen, Luxemburg, Vogezen, Jura en de Alpen, de GR 5 is hét langeafstand pad naar de zon.

GR 5 Langeafstandspad etappe 4 La Reid (B) - Bérinzenne (B)

DE GR 5 (Grande Randonnée) ... DE DROOM VAN VEEL WANDELAARS.

Advertentie