U bent hier

Gezondheid

Wandelen, Sportiefwandelen, Nordic Walking en gezondheid

Door goede resultaten bij onze deelnemers (volwassenen, ouderen en fysiek of verstandelijk beperkte mensen of chronisch zieken) wordt Walking Limburg en zijn beweegprogramma's veel bezocht. 

Wij zijn bekwaam in het trainen, begeleiden en coachen van onze deelnemers zowel fysiek als mentaal.

Samenwerking

Wij werken samen met de 1e lijns zorg zoals huisartsen, fysiotherapeuten en dieëtisten (BeweegKuur GLI). Ook voor diverse zorgcentra's. Wij verzorgen voor hun bewoners beweegprogramma's op maat voor buiten.

Ook met diverse gemeenten werken we samen om ons bewegings aanbod, dat laagdrempelig is, aan te bieden aan hun inwoners. Maar ook sportverenigingen, individuele sporters, bedrijven (bedrijfssport) en recreatie sporters (conditie- en uithoudingsvermogen) maken gebruik van onze diensten.

Als blijvende nazorg kunnen wandelaars, sportiefwandelaars en nordic walkers onder onze deskundige begeleiding op hún niveau in wandeltraininggroepjes dagelijks aan hun fitheid en gezondheid blijven werken.

Ook ú kunt onze beweegprogramma's ervaren door een afspraak met ons te maken om eens vrijblijvend bij ons mee te doen aan een wandeltraining.

 

Bovenstaande activiteiten worden begeleid door: Marianne Mouchart en/of Jacques Janssen, ervaren gediplomeerde trainers / coaches.
Tel. 06 - 10 75 45 95

Advertentie