U bent hier

Trainen

De professionele trainer begeleidt de deelnemers in het lopen en in verschillende oefeningen die gericht zijn op spierversterking van het gehele lichaam, conditie, spierkracht, mobiliteit, stabiliteit coördinatie en balans. Plezier in bewegen (krijgen) staat hierbij centraal.

Het hoofddoel van de trainer is om de deelnemers te begeleiden naar een betere conditie en daardoor naar een hogere fysieke en mentale belastbaarheid en uithoudingsvermogen.

Het hoofddoel kan per deelnemer wel specifieker begeleidt worden. Bijvoorbeeld als een deelnemer zich aanmeldt met fysieke en/of mentale klachten.

De wandeltrainingen zijn door de professionele opleiding en aanpak van de trainer, daarom ook geschikt voor lichamelijke en/of mentale klachten en ook voor mensen die juist deze klachten willen voorkomen.

Het is inmiddels bewezen dat sport en bewegen het verouderingsproces vertraagt op zowel fysiek als mentaal gebied.

Naast het sportieve en fysieke aspect zal de trainer een community creëren waarin sociale contacten kunnen ontstaan en iedereen zich welkom voelt. Met andere woorden, er is plek voor iedereen binnen de wandeltrainingsgroepen.

Meld u aan voor een gratis en vrijblijvende proefwandeltraining.

Tel. 06-10 75 45 95

Info@walkinglimburg.nl

Advertentie