U bent hier

Wandelcoach en counseling

Door te wandelen in de natuur ontstaat er rust en ruimte om na te denken en om contact te maken met je diepere zelf. Als counseler / coach loop ik letterlijk een eindje met iemand mee in het leven; van nu naar later met als doel de zelfreflectie en de zelfsturing te stimuleren zodat de persoon door eigen kracht in beweging komt, zich ontwikkelt en zelfstandig verder kan. De focus ligt daarbij altijd op de mogelijkheden. Als coach heb ik daarbij een ondersteunende, stimulerende en inspirerende rol.
 
Mijn missie: mensen uitdagen om buitengewoon zichzelf te durven zijn en vanuit persoonlijke kracht en intentie te gaan leven. Van binnen naar buiten dus!
 
Mijn visie: mensen zijn in hun eigen kracht prachtige kleurrijke en unieke schepsels. Door te zijn in het nu komt de mens bij zichzelf en kan hij leren loslaten en accepteren en genieten en werkelijk leven met aandacht voor zichzelf en de mensen om zich heen. Sta je stil en kijk je steeds achterom naar je verleden dan sta je letterlijk met je rug naar de toekomst.
 
Door in beweging te komen met heldere doelen kom je uiteindelijk tot je bestemming. Liefde, respect en vertrouwen zijn belangrijke voorwaarden.
 
Ik heb de Counseling / Coaching opleiding gedaan en diverse opleidingen op het gebied van Intuïtieve Ontwikkeling en Aura Readingen. Ook heb ik een 4 jarige HBO opleiding op het gebied van de ayurveda gedaan ( dit is een zeer oude genezingsleer uit India). Hierdoor kan ik U op het gebied van de fysieke gezondheid ook goede adviezen geven. 
 
Via deze weg wil ik U  graag ontmoeten en samen in een wandeling uw vraagstelling bespreken. Dit alles zal plus minus 1 tot 1 ½ uur duren. Meerdere sessies zijn (ook) mogelijk. Dit in overleg met elkaar. 
 
De kosten bedragen € 50,00 per sessie. 
 
Trainer/coach Marianne Mouchart
 
Inschrijven via de website
 
Voor meer info:
06-10 75 45 95
 
 
 
 

Advertentie