U bent hier

Vrijwilligers voor rolstoelwandelen gezocht

Beste mensen,

Wij zetten ons al jaren in op beweeggebied voor de valide, minder valide mens, chronisch zieken en verstandelijk beperkten.

Vanuit wandelsportcentrum WSC Walking Limburg begeleidt ons team iedere week  meerdere enthousiaste wandelgroepen op diverse niveaus op verschillende locaties in Zuid-limburg.

Wij werken ook vanuit verzorgingstehuizen. Met bewoners wandelen we dan op ieders nivo voor verbetering van hun evenwicht, beweeglijkheid, gezondheid, conditie en een stukje valpreventie op te bouwen of in stand te houden.

Wij vinden het dan ook heel jammer als we de rolstoel gebonden mensen zien kijken naar ons van achter de ramen. Zij zouden ook wel eens graag buiten willen komen met iemand die dat voor hun mogelijk maakt.

Daarom zoeken wij enthousiaste vrijwilligers die ons team willen versterken of uitbreiden en die ook een of twee keer per maand ca twee uurtje tijd zouden kunnen of willen vrijmaken. Dit om samen met ons team het mogelijk te maken meer mensen uit deze doelgroep ook een kans te geven om buiten te komen en daarvan te kunnen genieten.

Wat voor ons de normaalste zaak van de wereld is, is vaak voor deze mensen alleen nog maar een droom.

Wij en alle rolstoel gebonden mensen hopen ook van jou een positieve reactie en steun te mogen krijgen.

Wil jij je ook hiervoor inzetten b.v. in je eigen woonomgeving of elders of wil je eerst meer informatie, laat het ons dan weten via onderstaand emailadres of bel.
Wij zorgen dan voor de rest.

Wie maakt hier een beetje tijd voor vrij en durft te reageren?

Jacques, Marianne, Lucy en vrijwilligers.

Voor info:

T 06-10 75 45 95
E info@walkinglimburg.nl

Advertentie