U bent hier

Wandeling rondom Beek op dinsdagmiddag 11-12.

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Jos Gulikers
Wandeling rondom Beek op dinsdagmiddag 11-12.

Aangezien Jacques acte de présence moest geven op het Gezondheidsplein in de Haamen en wij ons mans en vrouws genoeg achtten om het voor deze ene keer zonder hem te moeten stellen, hebben wij toch kunnen genieten van een redelijk zonnige, maar ook modderige wandeling door de Beekse bossen en beemden. Onder de bezielende en vakkundige leiding van Wessel en Marianne hebben we ook nog de obligate warming up en cooling down oefeningen weten af te werken, dus was het in mijn optiek weer met 7 kilometer wandelen een training in optima forma!

Graag wil ik jullie nog wijzen op de site van www.facebook.com/kasteelgenbroekbeek/ waarop een artikel van mijn zus Sylvie over kasteel Genbroek en haar huidige eigenaars staat; ik kan het van harte aanbevelen.

Hallo Jos,

jullie hebben het goed opgelost zonder mij als trainer, dat heeft mij de gelegenheid gegeven om mensen te woord te staan op het gezondheidsplein in de sporthal van de Haamen in Beek. Om zodoende inwoners van deze gemeente bekend te maken met de wandelsport en in aanraking te laten komen het fenomeen conditie training.

Leuk dat artikel van je zus Sylvie over het kasteel Genbroek.

Gr. Jacques jullie trainer.

Login of registreer om te kunnen reageren

Advertentie