U bent hier

wandeling Beek dinsdagmiddag

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
sylviaraemaekers
afbeelding van sylviaraemaekers
wandeling Beek dinsdagmiddag

Vanmiddag na 3 weken gelukkig weer fijn mee gewandeld vannuit de Oude Pastorie in beek. Ook dicht bij huis kan het heel mooi zijn! Het is daarom ook zo bijzonder om steeds weer nieuwe plekken te ontdekken waar ik nog niet geweest ben. Het was wel even schrikken toen er een tamelijk agressieve hond onze richting uitkwam die een kleiner hondje aanviel maar liep gelukkig goed af. Zijn baas was een heel stuk van ons verwijderd en konden hem helaas hier niet over aanspreken. De wandeling verder door het kasteelgenbroekpark en langs de mooie Mariakapel boven op de Molenberg blijft nog altijd heel mooi hier te wandelen ! Jacques je hebt dit wederom weer prachtig vastgelegd en vooral de mooie wolkenpartijen doen het heel goed! Ik ben ook heel blij en dankbaar hier vlak bij in mijn nieuwe appartement te mogen wonen en vannuit mijn balkon ook te kunnen genieten van een prachtige omgeving hier in het Beekse!
Imre fijn dat jij er ook bij was en samen met ons hebt kunnen genieten en ook weer onder het genot van een drankje en Soepje gezellig bij elkaar gezeten in de Pastorie! Tot de volgende wandeling. Groetjes van Sylvia.

Hallo Silvia,

het was fantastisch mooi wandelweer met een bijzonder mooie wolkenpracht waar we in ons kleine landje vaker van kunnen genieten.

Iedereen heeft ook weer goed zijn/haar beste gedaan tijdens deze wandel-training.

Gr. Jacques jullie trainer.

Login of registreer om te kunnen reageren

Advertentie