U bent hier

P.A.S.E.N.

1 bericht / 0 nieuw
Bram van Aarle
afbeelding van Bram van Aarle
P.A.S.E.N.

Het "Paasgevoel" wat is dat eigenlijk? Persoonlijk heb ik geen binding met het geloof van de christenen, katholiek of protestant. Het verhaal achter Pasen en de wederopstanding van Jezus is een mooi verhaal. De lijdensweg, het sterven en de wederopstanding. Wellicht dat wij na de Pasen eind april, begin mei weer iets kunnen gaan opbouwen. Het zal wel juni worden en als mensen toch "massaal" Pasen buiten de deur gaan vieren misschien nog wel langer.

Ik heb geen mening over wat mensen menen te moeten doen. Ik word er niet boos of kwaad over. Als we met zijn allen ons beste beentje voor zetten dan komen we er eerder uit. De voorschriften en/of richtlijnen zijn er niet zomaar gekomen. Je onttrekken aan deze zaken is niet verstandig maar de verantwoordelijkheid rust bij deze personen. De politie moet dat oplossen want wij leven (nog altijd) in een democratische rechtsstaat.

Wandelen komt vanzelf weer. Nu de hometrainer en oefeningen om het stramme lijf te ontlasten. Goed eten en dus gezond koken.Asperges! Wij denken zeker aan de wandelaars en aan Jacques en Marianne.

Iedereen een vrolijk Paasfeest gewenst.

Groetjes,

Bram & Elly.

Advertentie