U bent hier

Champagne wandeling dinsdagmiddag 8 januari 2019

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Ludo Lamkin
Champagne wandeling dinsdagmiddag 8 januari 2019

Na weer en wind te hebben getrotseerd, was onze wandelgroep meer dan toe aan een glas champagne geserveerd met diverse hapjes.
Gezelligheid kent geen tijd. Ook in 2019 hoop ik weer vele gezellige en onderhoudende wandelingen met jullie allemaal te mogen maken.

Proost en nogmaals iedereen een gelukkig 2019 gewenst.
Ludo

sylviaraemaekers
afbeelding van sylviaraemaekers

champagne wandeling
Hallo Ludo, dit was een goed idee van jou! Hier had ik me ook wel op verheugd en gehoopt dat er ook de nodige wandelaars aanwezig waren. Ondanks de regen was het een heel gezellige wandeling met een leuke groep mensen daarna hebben we het nieuwe jaar goed ingewijd met een heerlijk glas champagne! Tot de volgende wandeling.
Groetjes van Sylvia.

Beste dinsdagmiddag wandelsporters,

er was al in het oude jaar over gesproken om in het nieuwe jaar de wandeling af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden op gepaste wijze. En dat is zeer goed gelukt gezien de gezelligheid, wat dat met zich heeft meegebracht. Dit allemaal mogelijk gemaakt door de inzet van de bedenkers en sponsoren van drank en spijs, die hier zeker genoemd mogen worden, Silvia, Vivian, Margriet, Ludo en Ron. Dank jullie wel.

Mogelijk vervolg op deze actie zijn daarna in allerlei vormen en vooral fantasie de revue gepasseerd, waarschijnlijk geholpen door de champagne.

Mensen allemaal bedankt voor deze leuke middag.

Gr. Jacques, jullie trainer.

Hoe gek kun je het hebben! Wij hebben op 2019 heel stijlvol geklonken. Bijzonder, zoals we dáár ons feestje van wisten te maken. Champagne op de goede temperatuur en in kleurrijke glaasjes. Heerlijk opgeleukt met handmade borrelhapjes, die verrukkelijk combineerden. Was fantastisch geregeld door Ludo. Ron, Margriet Sylvia en Vivian. Nieuwe plannen al in ontwikkeling....je moet je eigen feestje maken toch?

Doeiiiiiiiiii

Vivke
afbeelding van Vivke

We hadden het er idd over gehad in het ouwe jaar, dus ook ik was benieuwd wie er allemaal zou zijn.
Het was ondanks het slechte weer super gezellig, aan alles was gedacht, champagne, mooie kleurrijke glazen en natuurlijk de hapjes.
Onder het genot van een koffie, thee hebben werd er al gesproken over de carnavalswandeling op dinsdag 5 maart,
Er kwamen al genoeg ideeen over de tafel, dus dat beloofd wat.
Verder hoop ik dat we nog lang samen kunnen wandelen en plezier kunnen hebben, iedereen bedankt gisteren en tot volgende week.
Groetjes Vivian Jansen

Margriet Prickaerts

Ik vond het een reuze gezellige wandeling, mede door het leuke idee van Ludo om er een champagne wandeling van te maken. Slecht weer, regen, wind, modder, sneeuw (of ben ik te vroeg en heb ik niet goed gekeken), valpartijen; alles trotseerden wij, want we wisten, de champagne en lekkere hapjes komen eraan, namelijk heerlijke wraps met zalm (Vivian) en gehaktballetjes met mosterd (Sylvia). Iedereen van de dinsdagmiddag groep wil ik reuze bedanken voor de gezelligheid, sportiviteit en spontaniteit. Dit smaakt in letterlijke en figuurlijke zin naar meer.

Login of registreer om te kunnen reageren

Advertentie