U bent hier

Abdijwandeling Aubel

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
mmaessen
afbeelding van mmaessen
Abdijwandeling Aubel

Gisteren, 30 september liepen we een thema-wandeling. Thema: Abdijen. De eerste wandeling van dit thema startte in Aubel bij de abdij van Val Dieu. Toen ik aankwam stonden Jacques en Marianne ons op te wachten. De lucht was strakblauw, de autorit naar Aubel was prachtig en beloofde veel moois. Bij aankomst druppelden er meer mensen binnen waaronder ook wat wandelkameraden van Ierland. Het deed heel goed om ook een aantal van de voor mij fantastische reis weer terug te zien. De wandeling ging over heuvels, over weilanden,door bossen en langs prachtige weidse uitzichten en door leuke belgische dorpjes. Moet toegeven hier vlakbij is het ook heel mooi. Al zijn mijn gedachten nog veel in Ierland. We hadden een ontmoeting met een stier, die toeliet dat we door zijn weiland liepen en moesten langs twee nieuwsgierige paarden die het hek blokkeerden omdat ze appels roken. Jacques wist ons ook hier goed langs te leiden. Ik heb genoten van het prachtige landschap, de heerlijk zon en de fijne mensen in de groep. De nazit bij de abdij was lekker en heel gezellig. Alweer een vakantiedag, een dag met een gouden randje!
Ik kijk uit naar de volgende themawandeling!
Groeten, Martje

Hallo Martje,

je hebt deze thema wandeling mooi omschreven. Het was weer een activiteit van ons wandelsportcentrum dat de deelnemers een bijzondere dag heeft bezorgd.

De thema wandelingen zijn nieuw in ons assortiment activiteiten en worden erg gewaardeerd gezien de belangstelling hiervoor en het enthousiasme van de deelnemers.

Het zijn bijzondere wandelingen waar beleving centraal staat, zoals natuur, cultuur en historie.

De afstand en inspannings niveau zijn afgestemd op een brede doelgroep.

Gr. Jacques (trainer)

mkerssemakers

Bij deze sluit ik me geheel bij jou aan Martje.
Fijn dat Jacques alles regelt. Wij hoeven alleen maar te lopen en te genieten. Ieder op zijn manier.
Ook ik kijk uit naar volgende wandelingen.

Tot ziens,
Margret

Login of registreer om te kunnen reageren

Advertentie