U bent hier

wandeling zondagmorgen 4 december 2016

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Wil Schaeken
afbeelding van Wil Schaeken
wandeling zondagmorgen 4 december 2016

Heerlijke wandeling over de Brunssummerheide bij een vrieskou van -3 graden. Jacques was er niet bij, maar het is goed overgenomen door Marian. Ze liet ons onze gang gaan. Ook werden er foto's gemaakt. Ik weet alleen de naam van haar die de foto's maakte niet meer. Zal wel door mijn leeftijd komen.
Het was prachtig om te zien hoe de rijp op de velden lag en toch het zonnetje scheen. Wat een genot op zo'n vroege zondagmorgen. Je kunt ook in bed blijven liggen, maar dit is toch beter.
Na afloop werd ik door Elvier uitgenodigd om haar appartement te bezichtigen. De hal is al een mooie binnenkomer met die verlichting. Dan op naar de derde etage. Lekker rustig allemaal. Je waant je in een hotel. Mooie balkons waar je van de zomer lekker buiten kunt zitten. Dan haar kamer. Die is prachtig versierd met kerstspullen en een mooie keuken, douche- en slaapkamer. En niet te vergeten de gezamenlijke woonkamer op de tweede verdieping, allemaal even mooi. En dat in het centrum van de stad. Ik zou er zelf wel willen wonen.
Je hebt het goed voor mekaar Elvier.

Groetjes Wil

Hallo Wil,

mooie complimenten, dank je wel.

Gr. Elvier en Jacques.

De foto's zijn gemaakt door Alexandra.

 

Login of registreer om te kunnen reageren

Advertentie