U bent hier

wandelingen in 2021

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Bram van Aarle
afbeelding van Bram van Aarle
wandelingen in 2021

De foto's van de vrijdagmorgen wandeling op 22 januari zijn leuk om te zien. In de modder ploeteren dat is toch het mooiste wat er is. Hopelijk kunnen wij in het voorjaar weer met zijn allen wandelen en kunnen we vooraf en erna nagenieten met een kopje koffie en een lichte maaltijd. Gelukkig dat wij over de golfbaan kunnen wandelen en stiekem de grenspaal kunnen passeren. De weg voor het Albertkanaal heet de Neanderthalerweg. Via de Hazendans kun je daarover naar Veldwezelt wandelen maar dat is 4 kilometer enkele reis. Wij hebben gisteren een rustigere wandeling gedaan van ongeveer 45 minuten. Ook leuk maar toch niet zo gezellig als op vrijdag in de ochtend. Een fijn weekend voor de groep die-hards en de thuisblijvers.

Hallo Bram,

iedereen verheugd zich er weer op om samen gezellig de wandelsport te gaan beoefenen. Met nog een beetje geduld zal dit ook weer gaan gebeuren.

Gr. Jacques. 

Huubj

Woensdagochtend training 3 maart in Elsloo. Coronaregels goed in acht genomen. Veel aandacht van de trainer voor de individuele loper. Gezellige sfeer. Ik heb genoten en kijk al weer uit naar de volgende week.

Hallo Huub,

dank je wel. 

Door samen verantwoord om te gaan met de regels die er nu zijn in deze tijd van corona, kunnen we gelukkig nog buiten sporten.

Wat heel belangrijk is voor onze fysieke en mentale gezondheid.

Gr. Jacques Janssen 

Trainer / Coach

Login of registreer om te kunnen reageren

Advertentie