U bent hier

31
jul
2024
13:30u
t/m 31 jul '24

Wandeltraining woensdagmiddag in Urmond (Berg a.d. Maas)

Deze wandeltraining is geschikt voor deelnemers met (zeer) weinig conditie een beperking en/of chronisch zieken.

We starten om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats van Terras Maasoever, Berger Maasstraat 17, 6129 BC Urmond (Berg a.d. Maas).

Dit is een wandeltraining van ± 3 km en duurt ± 1 uur.

Deze wandeltraining is toegankelijk voor nordic walkers, wandelaars, kinderen en vindt elke week plaats op een andere locatie.

Als je niet alleen wilt lopen omdat je het leuker en veiliger vindt dit met meerdere mensen te doen en je contacten wilt uitbreiden, of de bekende “stok achter de deur” nodig hebt, stel dan niet uit maar loop met ons mee.

In de door ons als trainer begeleide wandeltrainingen wordt aan conditie en uithoudingsvermogen gewerkt en gelet op ademhaling- en voeten techniek, lichaamshouding en wordt dit waar nodig gecorrigeerd. Dit geldt voor de Nordic Walkers en wandelaars die meelopen.

Tevens worden er warming-up en cooling-down oefeningen gedaan.

Na afloop kunnen we samen nog gezellig iets nuttigen.

Bovenstaande wandeltraining wordt begeleid door: Jacques Janssen, ervaren gediplomeerde trainer / coach.

Tel. 06 - 10 75 45 95

Kosten:

€   8,00 per wandeltraining

€ 70,00 kaart voor 10 wandeltrainingen

Pinapparatuur aanwezig

Verticale tabs

Gebied

Trainingsgebied

Op een steenworp afstand van België ligt pal aan de Maas: Terras Maasoever. Op een prachtige locatie ligt het gezellige en unieke terras. Geniet van het prachtige uitzicht van dit mooie stuk Limburgse natuur bij het veerpont van Berg a/d Maas - Meeswijk (B).

Gasten kunnen voor een kop koffie met Limburgse vlaai of een heerlijk stuk huisgemaakt gebak hier terecht. Liever komen lunchen of dineren, Terras Maasoever biedt een uitgebreide kaart aan met tal van lekkere gerechten. En voor heerlijke verfrissende nagerechten is er keuze genoeg.

Advertentie