U bent hier

Wandeltraining donderdagmiddag in Dilsen-Stokkem (B)

Deze wandeltraining is geschikt voor wie iets rustiger wilt lopen.

We starten om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats van Brasserie De Wissen, Medaerstraat 42, 3650 Dilsen-Stokkem (België).

Voor wie dat wil kan er gecarpoold worden (tot 13.00 uur) vanaf de parkeerplaats van het veer in Berg a.d. Maas.

Dit is een wandeltraining van  ± 5 km en duurt  ± 1.5 uur.

Deze wandeltraining is toegankelijk voor nordic walkers, en wandelaars en vindt elke week plaats op een andere locatie (raadpleeg iedere week de agenda).

Als je niet alleen wilt lopen omdat je het leuker en veiliger vindt dit met meerdere mensen te doen en je contacten wilt uitbreiden, of de bekende “stok achter de deur” nodig hebt, stel dan niet uit maar loop met ons mee.

In de door ons als trainer begeleide wandeltrainingen wordt aan conditie en uithoudingsvermogen gewerkt en gelet op ademhaling- en voeten techniek, lichaamshouding en wordt dit waar nodig gecorrigeerd. Dit geldt voor de Nordic Walkers en wandelaars die meelopen.Tevens worden er warming-up en cooling-down oefeningen gedaan.

Na afloop kunnen we samen nog gezellig iets nuttigen.

Bovenstaande wandeltraining wordt begeleid door: Jacques Janssen, ervaren gediplomeerde trainer/coach.

Tel. 06 - 10 75 45 95

Kosten:

€   7,50 per wandeltraining
€ 65,00 kaart voor 10 wandeltrainingen

Pinapparatuur aanwezig

Verticale tabs

Gebied

Trainingsgebied

Centraal in het RivierPark Maasvallei ligt Dilsen-Stokkem met typische kleinschalige landbouwlandschappen met boomgaarden en Maasheggen. Het stadje Stokkem en Oud-Dilsen zijn ankers van een rijke Maaslandse streekgeschiedenis. Vanaf De Wissen in Stokkem ben je zo in het natuurgebied Negenoord. Negenoord is ca. 200 ha groot. Deze vroegere Maasuiterwaard is door grindwinning herschapen in een gebied van grote waterplassen. De ondiepe waterzones en kleine plassen zijn omgeven door ecologisch rijke oevers. Een must see voor vogelliefhebbers zijn de waterpartijen in Negenoord, maar ook het iets noordelijker gelegen natuurgebied Bichterweerd is een echt paradijs voor steltlopers en andere watervogels. De Oude Maas in Dilsen is één van de markantste oude Maasmeanders in de Maasvallei.

 

Advertentie