U bent hier

Wandeltraining dinsdagmiddag in Heel

LET OP!!!! Wandeltraining dinsdagmiddag in Heel. 

We starten 12 september om 13.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de Sluizen van Heel.

Adres: Hosen / Kanaalweg in Heel (helemaal doorrijden tot de sluizen, daar is een grote parkeerplaats).

Dit is een wandeling/training van ± 5 km en duurt ± 1.5 uur.

Deze wandeltraining is toegankelijk voor nordic walkers en wandelaars en vindt elke week plaats (zie agenda voor startlokatie).

Als je niet alleen wilt lopen omdat je het leuker en veiliger vindt dit met meerdere mensen te doen en je contacten wilt uitbreiden, of de bekende “stok achter de deur” nodig hebt, stel dan niet uit maar loop met ons mee. In de door ons als trainer begeleide wandelingen wordt aan conditie en uithoudingsvermogen gewerkt en gelet op ademhaling- en voeten techniek, lichaamshouding en wordt dit waar nodig gecorrigeerd. Tevens worden er warming-up en cooling-down oefeningen gedaan.

Na afloop kunnen we samen nog gezellig iets nuttigen.

Bovenstaande wandeling wordt begeleid door: Jacques Janssen, ervaren gediplomeerde trainer/coach.

06 - 10 75 45 95

Kosten: € 7,50 per wandeltraining

€ 65,00 kaart voor 10 wandeltrainingen

Pinapparatuur aanwezig

Verticale tabs

Gebied

Hoe werkt schutten in een sluis?

Voor doorgewinterde watersporters is het routine, maar ben je nog niet zo ervaren dan kan het in- en uitvaren en schutten in de sluis een indrukwekkende ervaring zijn. Hoe werkt het, waar leg je aan, waar moet je op letten?

Het schutten in een sluis is een procedure die je als watersporter zeer vaak zult meemaken, maar die vooral op drukke dagen nog wel eens tot gedoe kan leiden. Veel dagrecreanten hebben moeite met de regels en begrijpen ze niet, want tot oponthoud en soms iritatie kan leiden. 

Advertentie