U bent hier

START ACTIE ‘KERSTBOOM VOOR 1 EURO’

Voor het 9e jaar op rij organiseren Natuurmonumenten en IKEA Heerlen de ‘kerstboom voor 1 euro’-actie. De verkoop van de Nordmann kerstbomen start op donderdag 22 november om 10.00 uur en gaat door zolang de voorraad strekt. Dit jaar zijn er 10.800 kerstbomen ingekocht. De opbrengst is dit jaar bestemd voor de bescherming van wilde bijen en andere insecten op de Brunssummerheide. Voor meer informatie over de actie kijk op www.nm.nl/brunssummerheide bij ‘nieuws’, of neem contact op met Natuurmonumenten Zuid-Limburg T. 045-521 25 22.

Bescherming van bijen en andere insecten op de Brunsummerheide
Sinds 2010 werken Natuurmonumenten en IKEA Heerlen samen aan deze kerstactie. Elk jaar wordt in overleg een project uitgekozen. Dit keer is wederom gekozen voor de Brunssummerheide in Heerlen. In dit natuurgebied besteedt Natuurmonumenten extra aandacht aan wilde bijen en andere insecten.

Hoe werkt de actie
Betaal aan de kassa in de winkel 20.- per kerstboom en ontvang een IKEA actiepas van 19.-. Deze actiepas is geldig van 7 januari t/m 3 februari 2019 bij IKEA Heerlen. Met de kassabon kan je op de parkeerplaats bij de bomenuitgifte een kerstboom uitzoeken. IKEA Heerlen heeft dit jaar 10.800 Nordmann kerstbomen ingekocht. De bomen zijn speciaal voor deze actie gekweekt en afkomstig uit de Belgische Ardennen. 

Samenwerking
De organisatie van deze actie is in handen van IKEA Heerlen. De actie is mede mogelijk door de enorme inzet van maatschappelijke stagiaires van het Citaverde College, vrijwilligers van Natuurmonumenten en cliënten van Roda JC WerkT, onderdeel van de maatschappelijke stichting Roda JC Midden in de Maatschappij. 

Verticale tabs

Advertentie