U bent hier

Sportiefwandel trainingen in Hoensbroek

De gemeente Heerlen wilt hun inwoners uit het stadsdeel Hoensbroek, uitdagen om weer of meer te gaan bewegen en zo hun gezondheid te bevorderen.

Wandelsportcentrum Walking Limburg is gevraagd om dit uit te voeren en zal dit doen met goed opgeleide en ervaren trainers, zodat dit ook voor iedereen geschikt en veilig is.

We gaan hiermee aan de slag elke dinsdagmorgen van 10.30 uur tot 12.00 uur in de maanden september t/m november 2022.

Dit voeren we op 3 verschillende plekken uit in Hoensbroek.

Door op de link onderaan deze pagina te klikken vind je meer info.

De trainingen bestaan uit inlopen (spieren opwarmen), warming-up oefeningen, training doormiddel van duurloop en/of interval en sluiten af met uitlopen en cooling-down oefeningen.

Dit alles zal er toe bijdragen dat de conditie zal verbeteren. Dat betekend dat men sneller en langer zal kunnen lopen voordat men vermoeid raakt. Dit komt doordat de belastbaarheid en goed functioneren toeneemt van hart en longsysteem.

Deze trainingen zijn geschikt voor iedereen die mobiel is. De trainer draagt zorg ervoor dat iedereen op zijn/haar niveau mee kan doen.

Inschrijven bij de organisatie (gemeente Heerlen) is verplicht.

Per training is er een maximum aantal deelnemers mogelijk, dus wacht niet te lang met inschrijven want vol=vol!

Je mag je inschrijven voor één of meerdere trainingen.

Voor iedere training wordt er een eigen bijdrage van €1,00 gevraagd die voorafgaand aan de wandeling wordt geïnd door de organisatie.

Aanmelden en voor meer info:

www.heelheerlenbeweegt.nl/wandelen

Verticale tabs

Advertentie