U bent hier

Sportiefwandel trainingen in Heerlen

De gemeente Heerlen wilt hun inwoners uitdagen om weer of meer te gaan bewegen en zo hun gezondheid te bevorderen of te behouden.

Startplaats is buurtpunt The Flash, Vullingsweg 167, 6418 HS, Heerlen.

We gaan hiermee aan de slag op de dinsdagochtenden van 28-02-2023 en 07-03-2023 van 10.30 uur tot 12.00 uur.

Wandelsportcentrum Walking Limburg is gevraagd om dit uit te voeren en zal dit doen met goed opgeleide en ervaren trainers, zodat dit ook voor iedereen geschikt en veilig is.

Door op de link onderaan deze pagina te klikken vind je meer info.

De trainingen bestaan uit inlopen (spieren opwarmen), warming-up oefeningen, training doormiddel van duurloop en/of interval en sluiten af met uitlopen en cooling-down oefeningen.

Dit alles zal er toe bijdragen dat de conditie zal verbeteren. Dat betekend dat men sneller en langer zal kunnen lopen voordat men vermoeid raakt. Dit komt doordat de belastbaarheid en goed functioneren toeneemt van hart en longsysteem.

Deze trainingen zijn geschikt voor iedereen die mobiel is. De trainer draagt zorg ervoor dat iedereen op zijn/haar niveau mee kan doen.

Inschrijven bij de organisatie (gemeente Heerlen) is verplicht.

Per training is er een maximum aantal deelnemers mogelijk, dus wacht niet te lang met inschrijven want vol=vol!

Je mag je inschrijven voor één of meerdere trainingen. Voor iedere training wordt er een eigen bijdrage van €1,00 gevraagd die bij de start van de wandeling wordt geïnd door de organisatie.

Aanmelden en voor meer info:

www.heelheerlenbeweegt.nl/wandelen

Verticale tabs

Advertentie