U bent hier

20
jun
2024
09:00u
t/m 20 jun '24
27
jun
2024
09:00u
t/m 27 jun '24
04
jul
2024
09:00u
t/m 04 jul '24
11
jul
2024
09:00u
t/m 11 jul '24
18
jul
2024
09:00u
t/m 18 jul '24

Sportief wandel trainingen sportlandgoed De Haamen

Training sportiefwandelgroep donderdagmorgen 

We starten om 09.00 uur vanaf de parkeerplaats van Sportlandgoed De Haamen, De Haamen 1, 6191 HV, Beek. 

Deze wandeltraining is geschikt voor deelnemers die een uitdaging zoeken en aan hun conditie en uithoudingsvermogen willen werken.

Dit is een wandeltraining van  ± 7 km en duurt  ± 1,5 uur.

Deze wandeltraining is toegankelijk voor wandelaars en nordic walkers en vindt elke week plaats op donderdagmorgen.

Als je niet alleen wilt lopen omdat je het leuker en veiliger vindt dit met meerdere mensen te doen en je contacten wilt uitbreiden, of de bekende “stok achter de deur” nodig hebt, stel dan niet uit maar loop met ons mee.

In de door ons als trainer/coach begeleide wandeltrainingen wordt aan conditie, uithoudingsvermogen gewerkt, gelet op ademhaling- en loop techniek, lichaamshouding en wordt dit waar nodig gecorrigeerd.

Tevens worden er warming-up en cooling-down oefeningen gedaan.

Bovenstaande wandeltraining wordt begeleid door: Jacques Janssen, ervaren gediplomeerde trainer/coach.

Na afloop kan er nog samen gezellig iets genuttigd worden.

Voor inlichtingen:

De Haamen

Jacques Janssen, trainer / coach Walking Limburg

T 06-1075 4595
E info@walkinglimburg.nl

Verticale tabs

Gebied

Trainingsgebied

Het Vrouwenbos, ook wel geschreven als Vrouwenbosch, is een bos en natuurgebied in de gemeente Beek. Het bos ligt ten noordwesten van buurtschap Hobbelrade, ten westen van Spaubeek, ten zuiden van Neerbeek en ten oosten van de plaats Beek. 

Genhout is het meest noordelijk gelegen dorp op het Centraal Plateau. Het is de kleinste kern van de gemeente Beek Lb. Het dorp kan als toegang worden gezien voor het Zuid-Limburgse heuvelland.

Genhout bestaat uit twee delen: Groot Genhout en Klein Genhout. Het ontstaan van de naam Genhout (het hout-het bos) heeft alles te maken met de ontginning van de hooglandbossen in de late middeleeuwen. Er was behoefte aan landbouwgrond, vandaar de grootschalige ontginning. Van de landsheer kregen de vrije boeren en horigen toestemming (wel tegen betaling van jaarlijkse belastingen/cijns) zich op het plateau te vestigen; het ontstaan van de kernen Klein- en Grootgenhout, Gebusselke en Webberig was hiervan het gevolg!

Het Stammenderbos is een bosgebied in de gemeente Beekdaelen. Het ligt ten noordoosten van Spaubeek, ten zuidoosten van Sweikhuizen en maakt deel uit van het natuurgebied het Geleenbeekdal.

Advertentie