U bent hier

Parkinsondag

Op vrijdag 26 april wordt in Parkstad Limburg Theaters te Heerlen de eerste Parkinsondag gehouden voor parkinsonpatiënten, hun partners/mantelzorgers, maar ook voor alle zorgverleners.

De organisatie is in handen van ParkinsonPunt én de Parkinson Klankbordgroep van Atrium MC. 

Tijdens de dag, die om 9.30 uur begint, wordt een info-markt gehouden en is er vanaf 10.30 uur een programma in de Limburgzaal.

Er is een presentatie van patiëntenervaringen en er zullen een aantal voordrachten worden gehouden door professionals met betrekking tot continue behandeling met medicijnen via een pompje alsmede operatieve mogelijkheden bij de behandeling van Parkinson. Verder wordt stilgestaan bij het nieuw internetprogramma 'MijnParkinsoncoach', ontwikkeld vanuit ParkinsonPunt, er is een paneldiscussie en met gelegenheid vragen te stellen. De Parkinsondag in de schouwburg wordt rond 15.00 uur afgesloten met een optreden van niemand minder dan de bekende zanger uit Schinveld, Martin Hurkens.

Gedurende de hele dag zal er in de foyer van de schouwburg een infomarkt plaatsvinden waar instellingen en bedrijven hun diensten en/of producten toelichten c.q. promoten.

Wandelsportcentrum WSC Walking Limburg is door het Atrium MC gevraagd om ook met een infostand aanwezig te zijn om geïnteresseerden van informatie te voorzien over de goede resultaten die bereikt worden met Nordic Walking voor Parkinson patiënten.

Voor meer info >

Verticale tabs

Advertentie