U bent hier

NWWL wandeling in de omgeving van de Grensmaas

Als je niet alleen wilt lopen omdat je het leuker en veiliger vindt dit met meerdere mensen te doen en je contacten wilt uitbreiden, wij begeleiden jullie door ons mooie landschap naar de prachtigste plekjes, wil je deze sfeer proeven kom dan met ons mee.

Beste leden,

Op zondag 4 juni gaan we wandelen  vanuit Lombok gelegen aan de dorpsrand tegen het decor van het Maasland tussen kanaal en maas.

Het is een  vlakke wandeling van 14,5  Km over Nederlands en Belgisch grondgebied. We gaan langs het Kanaal en de Maas met vele mooie uitzichten op dit mooie gebied. We steken gratis het veerpont in berg en de Maas over.

In het mooie Belgische plaatsje Leut staat een mooie kerk en iets verder door het kasteel Vilian. Gebouwd in de 15e eeuw als waterburcht. Het bezit een prachtige tuin met geweldige bomen die voorzien zijn van naambordjes voor de liefhebber. Tevens wandelen over een met beuken overkoepeld pad. Na afloop kunnen we samen nog even nagenieten in de sfeervolle inrichting die je meteen laat denken aan een Oostenrijkse berghut.

Kenmerken van de wandeling:

Vertrek op zondag 4 juni om 09:30 uur. LET OP!! de brug bij Berg aan de Maas is gesloten en volg de omleidingsborden. Ongeveer 5 min.
Plaats van vertrek: Lombok, Bergerstraat 51, Nattenhoven / Urmond.
Lengte van de wandeling: ongeveer 14,5 km over verharde en onverharde wegen.

Natuurlijk is deze wandeling voor NWWL leden gratis, neem wel je KWBN-pasje mee.

Niet leden van NWWL zijn ook welkom, maar zij betalen 4,00.

Met vriendelijke groeten,

Jos Diederen. 

Gsm: 06 5357 3760

Verticale tabs

Advertentie