U bent hier

Maas Trek 2017

Maas Trek 2017

Dit is een samenwerking tussen Belgisch- en Nederlands Limburg.

En wordt voor de 3e keer georganiseerd door: 

Regionaal Landschap Kempen en Maasland vzw, VVV Zuid - Limburg en Wandeldsportcentrum Walking Limburg.

Datum / start: 

01-10-2017 /  v.a. 08.00 uur

startLocatie's: 

Café De Maasvallei,  Herbricht 15,  Lanaken (B)  

Kasteelhoeve Hartelstein, Hartelstein 204, Itteren/Maastricht (NL)

Prijs: 

€ 2,50

Kom het RivierPark Maasvallei ontdekken tijdens de 3e Maas Trek op zondag 1 oktober!
Voor de inmiddels derde editie van dit grensoverschrijdend wandelevenement strijken we neer in het zuidelijke deel van de Maasvallei, in de gemeenten Lanaken, Maastricht, Meerssen, en Maasmechelen. 
Via een aantal uitgestippelde wandelroutes (4, 6, 10, 12, 14, 22 km) kan je op ontdekking langs pareltjes zoals Herbricht, het natuurgebied Hochterbampd, Kasteel van Borgharen en de prachtige nieuwe riviernatuur langs de oevers van de Maas in Geulle, Borgharen en Itteren.
Leuk weetje: Voor deze editie hebben we van Rijkswaterstaat uitzonderlijk en éénmalig toestemming gekregen om over het stuw van Borgharen te wandelen.
 
Praktisch:

Voor deze editie van de Maas Trek zijn er opnieuw twee startplaatsen voorzien; eentje in Herbricht in het Café De Maasvallei, en eentje in Itteren (Maastricht) bij Kasteelhoeve Hartelstein. Je kan starten vanaf 8 uur tot 14 uur en je betaalt 2,50 euro om deel te nemen. Vanaf 12 uur zorgen wij voor sfeer door live muziek aan de startplaatsen.
De kortste lus is 4 km, de langste is maar liefst 22 km dus er is voor ieder wat wils. Let wel op, het stuw van Borgharen ligt enkel op de langste lus van 22 km of de lus van 12 km die bij Kasteelhoeve Hartelstein (Itteren) start.
OPGELET: Op de route van 22 km steek je de Maas over via het veerpont in Uikhoven - Geulle aan de Maas. Op vertoon van je inschrijfkaart dien je hiervoor zelf 0,50 euro per persoon te betalen. 

Verticale tabs

Advertentie