U bent hier

Maas Trek 03-10-2021

 

Maas Trek 2021:  op 3 oktober 2021 

Voor het zevende jaar op rij kun je het RivierPark Maasvallei te voet verkennen met dit grensoverschrijdend wandelevenement ‘Maas Trek’. 

Dit jaar staat de riviernatuur in en rond de gemeente Itteren en Borgharen centraal en wordt er gestart vanuit Kasteelhoeve Hartelstein, Itteren (Maastricht) en Haarderhof, Borgharen (Maastricht). Maar naar goede gewoonte is er een grensoverschrijdend wandelaanbod en zijn er ook wandellussen aan de Vlaamse zijde voorzien.  

Op 3 oktober zijn deze tijdelijke routes bewegwijzerd met de gekende roze pijlen, en zal je het gratis routekaartje kunnen downloaden op de website van RivierPark Maasvallei. Per wandelroute zijn er meerdere instapplaatsen. Zo kan je helemaal veilig genieten van dit prachtige landschapspark langs beide oevers van de Maas. 
 
‘Maas Trek 2021 is de ideale gelegenheid om samen met je gezin, familie, kennissen of vrienden te genieten van de bijzondere riviernatuur in het hart van de Maasvallei! 

PRAKTISCH

Routes: 3,5 - 6 - 9 - 14 en 23 km

Startplaats: Kasteelhoeve Hartelstein, Hartelstein 204, 6223 HV Itteren (Maastricht). Routes 3,5 - 6 - 9 km.

Startplaats: Haarderhof, Schoolstraat 8, 6223 BE Borgharen (Maastricht). Routes 14 en 23 km.

Deelname: € 2,50 per persoon                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

De routes worden op 2 en 3 oktober beschikbaar gesteld op de website van RivierPark Maasvallei (plattegrond in pdf en gpx). 

De routes worden op beide dagen ook met roze pijlen aangeduid in het terrein. Na het weekend worden de pijlen weer weggehaald. 

Alle info op www.maastrek.eu.

Verticale tabs

Advertentie