U bent hier

8-daagse wandel vakantie Oostenrijk 03 / 10 sept. 2023

Deze wandelvakantie laat u genieten van een prachtige bergachtige omgeving met weidse vergezichten, prima hotel, goede maaltijden en gezelligheid voor, tijdens en na de door ons professioneel begeleide wandelvakantie.

Familieleden en/of kennissen zijn ook van harte welkom en kunnen zich ook inschrijven.

Deze vakantie wordt begeleid door: Marianne Mouchart en Jacques Janssen, ervaren gediplomeerde trainers, coaches en reisleiders.

Wilt u meer inlichtingen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Tel. 06-10 75 45 95
E-mail: info@walkinglimburg.nl

 

Verticale tabs

Gebied

Vakantie in het "dal der Almen"

Het Grossarl Tal in het Salzburgerland vormt een van de toegangspoorten tot het Nationaal Park de 'Hohe Tauern'. Het begint als een nauwe kloof en verbreedt langzaam tot een glooiende, groene vallei. Aan het einde van het dal liggen de witte toppen van de Hohe Tauern met de besneeuwde Hochalmspitze (3362m) als meest markante. In dit geïsoleerde dal verblijf je in het dorpje Grossarl.

Het centrum van het dal is plaatsje Großarl met ca. 3.700 bewoners

Het Großarltal ligt aan de Salzburger Almenweg. Door het fantastische berglandschap en de vele beheerde Almhutten vormt dit gebied het ideale vertrekpunt voor een wandelvakantie in Oostenrijk.

Het Großarltal werd onderscheiden met het Oostenrijkse "Wandergütesiegel" (1ste regio in het Salzburger Land, 2de regio in Oostenrijk). Dit label staat garant voor kwaliteitsvol wandelplezier.

400 km bewegwijzerde paden leiden u tot in het nationale park Hohe Tauern en langs zo'n 40 Almen en Almhutten. Hier kunt u gezellig even verpozen en van streekgerechten genieten. Wie de nacht op de Alm wil doorbrengen, beleeft ongetwijfeld een sfeervolle avond in een van de Almhutten.

Combinatie, kabelbaan-wandelen met de Großarler kabelbanen tot op 1.840 m

Gelegen aan de Salzburger Almenweg

Tijdens een vakantie in het Großarltal wordt u culinair in de watten gelegd met traditionele streekgerechten.

Advertentie