U bent hier

NWWL Vereniging

NWWL Vereniging

Binnen het Wandelsportcentrum Walking Limburg is ook onze vereniging actief: Nordic Walking & Wandelsportvereniging Limburg (NWWL.)

Hier hebben zo'n 140 wandelaars, sportiefwandelaars en nordic walkers zich verenigd.

Wat zijn de voordelen voor u als lid van deze vereniging:

Als je niet alleen wilt lopen omdat je het leuker en veiliger vindt dit met meerdere mensen te doen en je contacten wilt uitbreiden, of de bekende “stok achter de deur” nodig hebt, stel dan niet uit  maar loop met ons mee.

Via de vereniging ontvangt u met het Basislidmaatschap de ledenpas met kortingsvoordeel bij veel wandelingen in Nederland. Kiest u voor het Alles-in-1 pakket dan ontvangt naast de ledenpas ook nog 5x per jaar het wandelsportmagazine Wandel.nl en de Jaargids Wandelevenementen in Nederland.

Met de ledenpas bent ook tevens lid van de Nederlandse wandelbond KWBN, waardoor u geniet van alle in Nederland aangeboden wandelingen/evenementen onder de vlag van deze bond.

Als lid van de vereniging neemt u deel tegen gereduceerde prijzen aan activiteiten van het Wandelsportcentrum WSC Walking Limburg onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Zoals diverse wandelvormen en trainingen of aan georganiseerde wandelreizen in binnen- en buitenland. Ook voor mensen met beperkingen en chronisch zieken zijn er groepen.

Het Wandelsportcentrum WSC Walking Limburg voert deze wandelingen van dinsdag t/m zondag met hun trainers uit. Voor meer info 

Advertentie