U bent hier

NWWL Vereniging

Binnen het Wandelsportcentrum Walking Limburg is ook onze vereniging actief: Nordic Walking & Wandelsportvereniging Limburg (NWWL.)

Hier hebben zo'n 195 wandelaars, sportiefwandelaars en nordic walkers zich verenigd.

Wat zijn de voordelen voor u als lid van deze vereniging:

Iedere week organiseert de activiteitencommissie van de vereniging op zondag een wandeling van 11 km en meer voor leden (gratis) en niet leden, die begeleid wordt door een wandelbegeleider.

Als je niet alleen wilt lopen omdat je het leuker en veiliger vindt dit met meerdere mensen te doen en je contacten wilt uitbreiden, of de bekende “stok achter de deur” nodig hebt, stel dan niet uit  maar loop met ons mee onder begeleiding van een wandelbegeleider.

Via de vereniging ontvangt u met het Basislidmaatschap de ledenpas met kortingsvoordeel bij veel wandelingen in Nederland. Kiest u voor het Standaardlidmaatschap dan ontvangt naast de ledenpas ook nog 5x per jaar het magazine Wandel.nl en de Jaargids Wandelevenementen in Nederland.

Als lid van de vereniging kunt u ook tegen gereduceerde prijzen deelnemen aan activiteiten van het Wandelsportcentrum WSC Walking Limburg onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Zoals diverse wandelvormen en trainingen of aan georganiseerde wandelreizen in binnen- en buitenland. Ook voor mensen met beperkingen en chronisch zieken.

De wandelingen tot 11 km zijn gericht op (speciale) doelgroepen. Dit zijn groepen die een professionele begeleiding nodig hebben van trainers die de kennis en ervaring hiervoor hebben. NWWL kan die professionele begeleiding niet bieden.
Daarom voert het Wandelsportcentrum WSC Walking Limburg van Jacques Janssen deze wandelingen van dinsdag t/m zondag met hun trainers uit. 

" Wie wandelt, heeft tijd om stil te staan en na te denken waar het in dit leven werkelijk om draait."

Advertentie